Sarsılmaz Fabrikası Yöneticileri İle Etkili İletişim Eğitimi’nde Buluştuk

Düzce’nin önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Sarsılmaz firması yetilileri ile iki ayrı eğitimde buluştuk. 09.03.2011 tarihinde “Yöneticiler İçin Etkili İletişim” başlıklı bir eğitimde bir araya geldik. İş yerinde etkili iletişim kurmaya yardımcı olacak “Beden Dili”  temalı eğitimimizi ise 16.03.2011 tarihinde gerçekleştirdik. Düzce Meslek Yüksekokulu bünyesinde bizleri, bu ve benzeri eğitimlerle buluşturmada yoğun gayret sarfeden okulumuz müdür yardımcısı Zafer Cingiz’e ve fabrikalarını bize açıp sürekli iyileştirme felsefesi ile eğitimlere gönülden destek veren Sarsılmaz Düzce Fabrikası yetkililerine teşekkürü bir borç bilirim.

Düzce Cam A.Ş Çalışanları İle ” Etkili İletişim” Eğitimde Buluştuk

Düzce Cam A.Ş yöneticileri ile gerçekleştirdiğimiz eğitim faaliyetinin ardından bu sefer, fabrika çalışanlarından oluşan bir grup ile  23.03.2011 tarihinde ” İş Hayatında Etkili İletişim” konulu bir eğitim faaliyeti gerçekleştirdik. Bu eğitim faaliyeterinin düzenlenmesinde her zaman  olduğu gibi yoğun emek sarfeden Düzce Meslek Yüksekokulu Okul Sanayi İşbirliği grubu sorumlusu Öğr. Gör. Zafer Cingiz’e ve Fabrika yöneticilerine çalışmalardaki özverili gayretleri için teşekkürü bir borç bilirim.

DÜZCE CAM A.Ş Yöneticileri İle Eğitimde Buluştuk

Düzce Üniversitesi’nin okul sanayi işbirliği çalışmaları kapsamında yakın tarihte Düzce’nin çeşitli sanayi kuruluşları ile Üniversitemiz arasında  eğitimler verilmesi ile ilgili protokoller imzalanmıştı. 05. 03. 2011 tarihinde Düzce Cam A.Ş yöneticileri ile ” Yöneticiler İçin Etkili İletişim” ve “Yöneticiler İçin Beden Dili” içerikleri eğitimimizi gerçekleştirdik. Bu eğitimleri planlama noktasında Düzce Meslek Yüksekokulu Okul – Sanayi İşbirliği grubu faaliyetlerini yürüten Öğr. Gör. Zafer Cingiz hocamıza ve bu eğitimleri fabrikalarında ileriye dönük insan kaynağına yapılmış değerli yatırımlar olarak gören Düzce Cam A.Ş  yetkililerine teşekkürü borç bilirim.