Çiftlikbank Dolandırıcılığına İletişimsel Bir Bakış Konulu Bildirim Üzerine

Değerli okuyucular, 

Bu yazımda sizlerle 26-27 Ekim 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen 3. Uluslararası İletişim, Edebiyat, Müzik ve Sanat Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar Kongresi’nde sunmuş olduğum bildiri hakkında bilgi vermek istiyorum. 

Bir akademisyen olarak katılmaktan en keyif aldığım etkinliklerin başında sanırım kongreler geliyor. Zira benim gibi birçok akademisyenin bir veya iki günlüğüne bir araya geldiği, üzerinde belki aylarca çalışarak ortaya çıkardığı araştırmalardan elde edilmiş bulgular ve sonuçların bir deneyim ve bilgi paylaşımı şeklinde aktarıldığı etkinliklere katılmaktan çok hoşuma gidiyor. 

Kongrelerde yapmaktan en keyif aldığım şey ise elime kongre programını alıp kendi çalışma alanımda olan veya ilgimi çeken bildirileri not alıp bir salondan diğerine bir sunumdan bir diğerine koşmak.

Ben de bu kongrede ülkemizde geride büyük bir mağdur kitlesi bırakan Çiftlik Bank hadisesini ele alan bir sunum gerçekleştirdim. Sunumumun başlığı “çiftlik Bank Dolandırıcılığına İletişimsel Bir Bakış” idi. Sunumlarımız daha sonra tam metin bildiri şeklinde yayınlandı.

Dileyen arkadaşlar aşağıdaki linklerden kongre sayfasına, tam metin bildiri kitabına ve benim bildirime ulaşabilirler. 

İyi okumalar dileklerimle…

Kongre Web Sitesi:  

http://www.iletisimedebiyatmuzikkongresi.org/

Kongre Bildiri Kitabı: 

http://www.iletisimedebiyatmuzikkongresi.org/source/iletisim-3.pdf